eterisk-olja-på-tantramassage-stockholm

7 Chakran tantrisk massage

Få en djupare kontakt med din egen kropp och hitta en djupare relation till dig själv genom vår populära 7 Chakran tantrisk massage. Vi erbjuder denna behandling i form av beröring på hela kroppen. Behandlingsformen sker under trygghet, både för terapeuten och för dig som kund. Det innebär att du och terapeuten har rätt att avsluta mötet om något skulle kännas obekvämt.

Kontakta oss för att boka tid!

Tantrisk behandling ökar ditt välbefinnande och mående

En tantrisk massage inleds alltid med ett samtal i vår salong, under vilket terapeuten berättar hur behandlingen kommer att gå till. När massagen inleds börjar vi alltid med att använda fjädrar och tyger, som många kan uppleva som sexuellt. Detta är också meningen. Denna tantriska behandling syftar till att du ska få en djupare kontakt med din sexuella energi samt ge dig ny energi och avslappning. Vi erbjuder också parmassage inom ramarna för behandlingen. Dessutom erbjuder vi tantrakurser för par i Stockholm. Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

Upplev 7 Chakran tantrisk massage i Stockholm

Är du intresserad av tantrisk massage erbjuder vi tantrakurser i Stockholm som du är mycket välkommen till. I vår salong:

  • arbetar enbart certifierade massageterapeuter
  • är vi mycket angelägna om att du och terapeuten känner er trygga
  • är vi måna om att du ska känna dig avslappnad under massagen och komma ner i varv

Tantrisk massage till ett bra pris

Att uppleva en 7 Chakran tantrisk massage i Stockholm, för dig själv eller för dig i en parrelation, kan vara ett sätt för er att lära känna er själva. Efter vi genomfört behandlingen är du välkommen att sitta ner i ett par minuter för dig själv, ta en dusch och dricka lite vatten innan du återgår till vardagen. På vår salong och i vårt spa erbjuder vi också många andra massagebehandlingar, ansiktsvård samt hiroduterapi/blodigelvård.

Hör av dig till oss för att boka tid för tantrisk massage i Stockholm, och lär känna dig själv och din kropp på djupet.